divendres, 3 de febrer del 2012

Avui fa un any

Avui fa un any que vaig iniciar el viatge ballantpelmon. Un viatge que m’ha marcat. Una experiència que ja no em treu ningú.


Aquesta experiència m’agradaria tenir-la present, molt present per tot el que el seu recorregut m’ha permès aprendre.


Ara penso en la pregunta que m’has fet alguna vegada després del viatge…sí, la resposta és sí; el viatge em fa veure les coses de manera diferent de com les veia abans. Però ara, després d’un any, vull afegir quelcom més a la meva resposta: ballantpelmon m’ha canviat perquè m’ha ensenyat a mirar l’interior de les persones amb qui tinc la sort de creuar-me cada dia.


Han passat varis mesos des de que he tornat. Encara que m'entristeixi, reconec que he oblidat la intensitat amb que vaig viure algun dels moments, alguna de les aventures… però sempre diuen que de tota una classe, al final et quedes amb un punt, un aspecte, amb la clau de tota la lliçó. El punt amb que jo em quedo és QUE NO NECESSITO ELS PREJUDICIS.


He conegut desenes de persones que em podien haver fet mal, però no han fet, em podien haver ignorat, però en canvi m’han ajudat, em podien haver dedicat indiferència, però m’han fet riure, em podien haver fet …, em podien haver fet… veus? És fàcil posar prejudicis a qui no coneixes, oi?


Doncs això és el que m’han ensenyat aquests 6 mesos! QUE NO NECESSITO ELS PREJUDICIS.


M’alegro d’haver ballatpelmon amb vosaltres!






Com a homenatge a totes les persones que he conegut i que han posat el seu granet de sorra per a que jo pogués aprendre aquesta gran lliçó, penjo aquest vídeo.


:)





3 comentaris:

  1. És super maco Bàrbara! i tens tota la rao..molt molt maco..

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt l'escrit Bàrbara!! jo també penso el mateix que tú, petons! jordi r.

    ResponElimina
  3. Jo no en sabia res !! l´escrit molt cert i el video molt maco i emotiu. Felicitats per tot !!

    Carla

    ResponElimina