dimarts, 7 de juny del 2011

Miami Beach, Florida, USA

Nou hores em separen dels meus pares, la Carla i en Jordi. American Airlines em porta de Buenos Aires a Miami Beach. Vol nocturn. Arribo a Miami a les 6 del mati. S'han llevat molt aviat. Els meus pares estan a l'aeroport, un aeroport que no descansa mai.
Arribem a l'hotel quan encara dorm tothom. Millor, aixi podem passejar una mica i anar fins a la platja mentre veiem la sortida del sol...
Mes tard es lleven en Jordi i la Carla. Passarem 3 dies els 5 junts! Piscina i sol. Que be, necessitava una mica de descans... no haver de pensar en hostels, en transports, ni en canvis de moneda...
Durant els 3 dies no parem. Ski nautic, jet ski i caminades pel passeig. Tot acompanyat amb converses super interessants que no tenen fi, tenim tantes coses que explicar-nos, fa 4 mesos que no ens veiem!

Miami Beach es una ciutat on predominen els edificis art deco, illes amb cases espectaculars, mil galleries d'art i gent morena pel sol fent jogging pel passeig al costat del mar...


La tranquilitat s'acaba quan el cap de setmana arriba. Ens assabentem que aquell cap de setmana es el Memorial Weekend, i que hi ha un festival de Reagee i Hip-Hop a Miami beach, just a la zona on ens trobem nosaltres. El staff de l'hotel ens explica que els carrers s'omplen de gent. Persones negres que volen exhibir-se i mostrar els seus cotxes extravegants. Inclus ens aconsellen no passar el cap de setmana per la zona. "Que exagerats" pensem, "no sera tant...".

Doncs si, veiem el que no ens podiem imaginar. Allo es un show nocturn, un espectacle continuo, una horterada impressionant, una realitat que no sabiem que existia.

Iniclament no ens sentim comodes pels carrers. Estan plens de persones negres, nosaltres som els unics blancs. Els policies ens recomanen de no caminar pel carrer principal, si no que millor que anem a un altre, on hi ha blancs. Cada vegada estem mes sorpresos per la situacio i els comentaris del staff de l'hotel, dels policies i inclus del taxista (qui esta fart d'haver de tractar amb "gent maleducada", aquestes son les seves paraules).

A mida que es va fent fosc els carrers s'omplen de nois i noies negres. Elles majoritariament en biquini. Ells amb pantalons amples, ensenyant els calÇotets i amb dents d'or. Elles es passegen carrer amunt, carrer aball, amb caminars sensuals i mirades insinuants. Ells recolzats a les pareds les miren, les toquen i els hi diuen coses a l'orella. Els aconteixaments passen mentre cotxes extravegants miren de cridar l'atencio amb musiques estridents. D'altres cotxes, descapotables fan girar per les noies mig despullades que porten al seient de darrera, on ballen sensualment i possen a les decenes de camares fotografiques dels que van a peu.

Tot te un caire molt barruer i gens atractiu. Com deia... tot un espactacle.

La sensacio d'inseguretat que tenim al comencament va desapareixent a mida que veiem que no som els unics que tirem fotos. Entre ells tambe es tiren fotos, tothom amb iphone, of course!

Caminem per Ocean drive, on hi ha bars per tots els gustos. Els mes populars amb decenes de persones a la porta, ballant i fent la festa fora del local.

Poc a poc, l'ambient s'escalfa i es comencen a veure els primers cercles de noies ballant de forma molt provocativa, atraient aixi als mosculosos homes. Elles ballen movent el cul sense descans. Ells, ben enganxats, miren de treuren el maxim profit...

Sembla que tothom esta d'acord en com es fan les coses aquell cap de setmana i tothom (excepte nosltres 3) sap quin es el codig de conducta alla.

El cap de setmana que es presentava tranquil i sense novetats, ha acabat essent un dels mes moguts i espectaculras del viatge!

Sopar els 5! Bonissimes les ribs de porc.

Carla i Jordi. En Jordi ha fet water ski!
Papes al passeig de bon mati.


A primera hora de la tarda.


Atencio. Ella esta ballant amb el cul en pompa. Ell esta enganxat i grabant-la amb la camara.

Al final ja els demanem fotos amb ells.

Aqui era una mica mes tard i anaven ja piripis.


Tatuatges per tots llocs.

L'ultima moda. Anar en bikini amb pel carrer a mitja nit i amb talons!

Guapes!

Encara mes guapes!

El cotxe es mes alt del normal i les pintades molt originals.

4 comentaris:

  1. Hola!!! Quin relat mes interessant!! Veig que tots esteu encantats amb el viatge ( jo amb el meu tambe ;)) amb aquesta explicacio i fotos es com si tambe hi haguessim estat en marc i jo. Els papes ja mhan ensenyat fotillos, estas molt guapa! Apa, acaba de gaudir del teu viatge! Petons.

    Estefa

    ResponElimina
  2. Et faré un rap!

    "Pum papapum xapum pum papum xapum..."

    "Este es el rap de la Bàrbara..."
    "...La chica de ballant pel mon..."
    "...ella no es nada rara....
    "... i mola mogollón...."

    "Pum papapum xapum pum papum xapum..."

    "Oh brother!"

    "Pum papapum xapum pum papum xapum..."

    "...alucina con su viaje!"
    " ...y flipa con su valentia!"
    "... ella del mundo hace su traje..."
    "... y gira y gira, bailando cada dia!"

    "Pum papapum xapum pum papum xapum..."

    Pere
    Rapero (de Maresme Beach)

    ResponElimina
  3. Hi ha gent molt pillada!! - que per qui ho dic? pels negritus de Palm Beach? o a lo millor per en Pere de Mataró Beach... jua jua jua. MOlt bo Pere.

    Va c una setmana genial, nosaltres ens vem perdre l'espectacle del finde, però vam veure aligators i tormentes tropicals. El millor, la bona companyia dels tres primers dies. MOlts petons Barbi! i ara ja sí, fins molt aviat !!

    Carla :-)

    ResponElimina
  4. Avui he pensat... la bàrbara encara es deu estar pegant la vidorra de ballar pel món??? Doncs es confirma que si hehehehe I amb això del negritus de MIAMI BEACH estic al·lucinat! :O :O :O
    que acabi d'anar molt bé!

    Ferran :)

    ResponElimina