diumenge, 12 de juny del 2011

Sao Paulo, on hi viuen vells amics!

A part de caminar i caminar, he fet altres coses a la gran ciutat...
M´he retrobat amb el Jeferson! Despres de 10 anys, el Jeferson m´estava esperant a l´aeroport. Si! Feia la mateixa cara i tenia el mateix somriure :) Quina il.lusio!
El Jeferson no es de Sao Paulo; tot i aixi, ha conduit 2hores i ha demanat festa a la feina per poder ensenyar-me SP.
Passegem pel centre, on veiem edificis colonials; tambe passem per carrers plens de venedors, quants crits, tothom vol vendre; entrem al mercat municipal, on alucino amb la quantitat de fruites que hi ha i que jo no coneixia; entrem al museu del Banc de Brasil, on hi ha una exposicio de Escher; dinem en un dels edificis mes alts de Sao Paulo, l´edifici Italia, amb vistes increibles que et mostren la inmensitat de la ciutat d´11 milions de persones.
El dia acaba, com no podia ser d´una altre manera, enganxats a l´ordinador mirant les fotos de quan vam estar a Toronto. Quants records...

Aquella nit conec a la Gloria, de Badalona! La primera catalana en aquests 5 mesos. I jo que pensava que els catalans erem viatgers, m´he adonat que no tant... o deu ser que nomes viatgem a l´agost?
Amb la Gloria visc una experiencia nova. L´objectiu inicial era visitar el Museu d´Art Contemporani, pero la realitat acaba essent: 3hores en diferents busos ("onibus") cap aqui i cap alla, seguint indicacions de diferents persones. Considero la passejada com un "tour" per els barris periferics de la gran ciutat, tambe esta be veure-ho, oi?

Una de les nits em retrobo amb el Mauro!! Si. Quin canvi, amb dona i fill.
Ens vam coneixer a Chicago fa 12 anys... les nostres vides han canviat molt des de llavors. Ens passem el sopar explicant-nos que hem fet des de l´estiu als USA.

Al Jeferson se li ha quedat grabat que a mi em ve de gust veure ballar samba. I que fa ell? Doncs convenç a la seva germana petita per a que em tregui a ballar una nit. La Dunia i jo doncs passem tota la nit al local Santa Clara. Hi toquen 3 grups de musica, musica en viu, si! Espectacular. Cada canço te un ball especific i tothom els coneix i els balla alhora. Que macu. Lo bo es que al costat nostre hi ha un professor de ball. Quina sort! Aprenc les bases de la samba. Dos cap aqui i un cap alla. Dos cap alla i un cap aqui.... Qui vol classes quan torni? :)

Quan sembla que els meus dies a Sao Paulo ja s´acaben conec al Thorsten (amb qui em retrobare a Rio de Janeiro) i al Lennie, amb qui decideixo viatjar cap a Paraty, un poblet de pescadors que segur que sera molt mes tranquil i sense polucio.

Vistes de de l´Edifici Italia

Jeferson i Barbara a l´Edifici Italia

Jeferson i Barbara en l´exposicio Escher.
Encara que no ho sembli, els dos estavem a la mateixa distancia de la camara.
Tot es un efecte optic que generen els quadres del terra i la mida de les finestre.

Em mesclo amb els paulistes.
"In Rome, do as romans do!"

Mercat Municipal. Coneixeu totes les fruites?

Gloria i Barbara

Mauro i Barbara

Alicia, Thorsten i Barbara

Al Santa Clara!

Brazil!

1 comentari:

  1. Bom Dia?! Tudo Bem?!

    Olha eu aqui mais uma vez.... estou te devendo a foto... amanhã te mando! :)
    Foi uma pena você não ter tempo de conhecer minha noiva, a Franciele, mas conhecendo minha irmã Danúbia, você pode conhecer uma real mulher brasileira, que estuda e trabalha muito e ao final de tudo isso, ainda tem disposição para uma "balada", um Samba! rsrsr

    Após 10 anos, você não mudou nada também. O trabalho não me deixou lhe dar muita atenção, mas espero que você tenha se divertido e percebido que o Brasil não é tão perigoso como dizem! Volte sempre! Com nossa casa nova, teremos melhores acomodações! heheheheh...
    God Bless you my Friend! and one day I will go in Spain to see the MotoGp. Se cuida!

    ResponElimina